2777
2789
عنوان

لاغری

81 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من۶۶ کیلو ام قدمم ۱۶۷‌عه

اسحساس میکنم این یک ماهی ک باشگاه نرفتم شکم درآوردم رژیم فستم گرفتم تاثیر نداشت اما سعی میکنم سالم خوری داشته باشم کربوهیدارت یکم زیادی مصرف میکنم روشی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سیر نمیشم انگار 🥲😂اما هنوز اونقدی شکم ندارم ک‌ رفع نشع‌برا همین میترسم

منم همینطور .خیلی هم زیاد نمیخورما اما دوس دارم هم ناهار هم شام برنج بخورم در حد دو کفگیر 😄

منم همینطور .خیلی هم زیاد نمیخورما اما دوس دارم هم ناهار هم شام برنج بخورم در حد دو کفگیر 😄

واییییی پس چطوری وزن میگیرین  به منم میگیم 

من هر وعده بین دو تا سه کفگیر برنج میخورم  .ولی ۴۸کیلو ام😂😭

شما مثلا از صبح تا شب چیا میخورین و چقدر؟ میشه جواب بدین لطفا ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

واییییی پس چطوری وزن میگیرین به منم میگیم من هر وعده بین دو تا سه کفگیر برنج میخورم .ولی ۴۸کیلو ام ...

من قبلا ۴۹ کیلو بودم دلم‌میخواد یکم تپل بشم اونم فقط به خاطر صورتم اما از وقتی ازدواج کردم هی وزن زیاد کردم البته قرصای ویتامین هم زیاد میخورم که اونم اشتهامو زیاد میکنه.ریزه خواری هم خیلی دارم البته

اصلانمیتونم حتی یه لحظه احساس گرسنگی را تحمل کنم

یه قانونی هم هست به نام حیفه بریزیم بره خودم میخورم اصولن مادر ها و خانم های خانه دار زیاد استفاده میکنن .یعنی بااین‌که سیر شدن اما اون یکم غذای اخری که مونده را میخورن 🤣🤣🤣

اینم خیلی تاثیر گذاره

من قبلا ۴۹ کیلو بودم دلم‌میخواد یکم تپل بشم اونم فقط به خاطر صورتم اما از وقتی ازدواج کردم هی وزن زی ...

چه قانون خوبی😂🤍

ویتامین چیا استفاده میکردین؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊