2777
2789

دیروز پدرش زنگ زده دعوت کرده .میگم مبارکه بابا الان میگن ؟.وسط هفته ما هر دو شاغل ـیه شهر دور .میگه هنوز مطمین نبودیم و تحقیقاتمون کامل نبود به بقیه بگیم . شوهرم  میگه منم یه هفتس فهمیدم .راست یا دروغ نمیدونم .میگم خوب یتاریخی مینداختن که ماهم بتونیم بریم مگه اورژانسیه .

جالبه مامانش پشت تلفن میگه عیب نداره نیومدید ما ناراحت نمیشیم عقد بیاید 😂

خدا وکیلی شما باشین چه حسی میگیرین. من خواهر کوچیکمو شوهر دادنی از روز اول اشناییشون به شوهرم گفتم حتی عکسسو نشون دادم .جالبه مامانش رو بله برون خواهرم ام بردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرید بنظرم ، اگه رفتید هم حتما ابراز ناراحتی کنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ناراحت میشدم 

ولی بخاطر شغلم و دیر گفتنشون نمیرفتم 

فقط مادرشوهرت 🤌

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خدایی نمیتونیم بریم .وسط هفته با بچه کوچیک تو این یخبندان .بدون هماهنگی مرخصی

آره واقعا نباید برید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻