اگر خودتون عمدا ازشخصی دوری کنید که مدت هاست به دیدنتون نیومده و رفتاراش ناراحتتون کرده و اون هم پیامی نده ۲ هفته بگذره و تولد طرف بشه بهش تیریک میگید؟ در حالی که هیچ خبری ازتون نگرفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
شاید حال روحیش خوب نیست پیامت باعث بشه انرژی مثبت بهش بدی
به خاطرات خوب قبلتون فکر کن
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من آخرین بار استوری ناراحت گذاشتم و بعد اون حالمو نپرسید
پس تبریک نگو