2777
2789
بعضی از دوستان در جریان هستن . ولی دنبال یه راه کار شدنی هستم . قضیه از این قراره که 6 ماه پیش که نی نیم دنیا اومد برادر شوهرم که عقد کرده بود هیچی کادو به نینیم نداد. جاریم هم یه زنگ نزد . بعدش هم که مادرشوهرم رفت اروپا برای شوهرم یه عالمه سوغاتی آورد برای من یه تی شرت و برای دخترم که تنها نوه شه هیچیییییییییییییی . خیلی بهم برخورد . حالا 1 ماه دیگه عروسی برادرشوهرمه و اصلا دلم نمیخواد کادو خوبی ببرم . شما بودید چی میبردید ؟ شوهرم هم خیلی از خانوادش حساب میبره
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
خوب اگه حساب میبره بی خیال شو یا یک کادو خیلی ارزون قیمت براشون ببر بعدش توکادوس عروسی بده انشالله موقع نی نی شون به دنیا اومد نه برو نه تبریک بگو ونه کادو بده الان جلو فامیل خودت خراب نکن بگن حسودی کرده
یوسفم برادرممم چطوری با نبودنت کنار بیام برای شادی روحش صلوات بفرستین ممنونم دوستان

http://www.saminserver.com/ فروش سرور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بدم ضرر کردم . دلم نمیاد . کلا خیلی خسیسن . الان هم دارن عروسی که حسرتشو به دل من گذاشتن برای جاریم میگیرن
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
من اگه جای شما بودم شخصیت خودم رو نشون می دادم و کادو رو هر چی که شوهرم می خواست میزاشتم بده و به موقعش بهشون می فهموندم که حرکتشون چقدر اشتباههههههه

اگر هم فهمیده باشن با این حرکت شما خودشون می فهمن که چقدر کارشون زشت بوده

باز هم اگر نفهمیدن اصل شوهرت هست که بفهمهههههههههههههههههه

تو سعی کن به خاطر خانواده هیچ وقت فکر خودت رو درگیر نکنی و خوشی های زندگیت رو خراب کنی
آدمهای دنیای من!

فعل هایی را صرف میکنند که برای شان صرف داشته باشد...
عزیزم حالا وقت جبران نیست اینجوری فقط ببخشید البته خودتو پیش خانواده و فامیل شوهرت کوچیک می کنی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

به نظر منم تو خودتو و افکارتو اصلا به خاطر اونا خراب نکن، اونایی که این رفتارو با تو داشتن مستحق دلسوزین!!!
چون انقدر تو براشون عذاب آور بودی که خواستن مثلا بلا این کاراشون تورو ناراحت کنن، پس بدون که حرسشون در اومده بوده، تو با این کارت میشی آدم بده ماجرا، پس سعی کن که ظواهرو حفظ کنی تا یه جای دیگه بتونی حرفی برای زدن داشته باشی