2777
2789
عنوان

روز مادر چی بخریم خوب باشه

137 بازدید | 8 پست

برای مادرشوهر مادرخودت مادربزرگ ها

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

سخت ترین کار زندگی  کادو روز مادر و مخصوصا کادو روز پدر

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی که عشق و محبتتون رو نشون بدهمامانا اینقدر ناز و مهربونن که یه کوچولو محبت کنیم کلی خوش حال م ...

اخه خب همه میخرن نمیشه چیزی نگیری هرچی هم محبت کنی جبران یه گوشه محبت مادرها نیست

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
منک نه مادر دارم نه مادربزرگ

خدارحمت کنه روحشون شاد ان شاالله دربهشت جاشون ابدی باشه

اخه خب همه میخرن نمیشه چیزی نگیری هرچی هم محبت کنی جبران یه گوشه محبت مادرها نیست

فکر کنم اشتباه برداشت کردین

منظورم این بود یه هدیه کوچیک و معمولی هم کلی خوش حال شون میکنه قربونشون بشم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿