2777
2789

فاتحه میدم هر موقع یادم میفته 

به نظرم بی دلیل نیست یهو آدم یاد اموات میفنه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور تو هنوز هیچ عزیزیت نمرده که این حرفو میزنیوگرنه مگه آدم می‌تونه عزیزشو بیخیالش بشه

نگفتم بیخیال شو. ولی با خیرات و فلان چیزی به مرده نمیرسه. اتصال روح با رفتن از دنیا قطع میشه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
چطوری؟

میری بهزیستی ، فرم پر می کنی ، کمک کردن به یه بچه ی بدون سرپرست یا بدسرپرست رو قبول می کنی. کلا برای هر بچه هرماه انگار ۳۰ یا ۵۰ هزار تومن واریز می کنی. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
واقعا چقدر خوب

یه جورایی اون بچه میشه دختر یا پسر خودت. حتی خودت می تونی انتخابش کنی. 

مبلغش هم کمه . اکثرا می تونن شرکت کنن. این شرایطی که گفتم واسه شهر ماست. احتمالا شهرهای دیگه هم همین باشه. 

راستش اگه این کارو کنی منم به اندازه ی اون بچه خوشحال میشم. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

عزیزم یک طرحی هست تو ایتا طرح باقیات صالحات که ماهیانه به نیت خودت یا فردی که ازتون فوت شده پنجاه میزنی بعد یک کارهای دیگه هم داره تعداد چون بالا هست به نیت همه ی اعضا ماهانه کارهای خیر انجام میدن گوسفند میکشن برای فقرا. زندانی ازاد میکنن. خیلی ها همش میگن بعد از ثبت نام مرده هاشون و خواب میبینن که چقدر هاشون اون طرف خوب شده و خوشحالن شما دیدم خیلی ناراحتیگفتم دوستداری عضو شین پیامهای اعضا هم هست اول بیان بخونین دوست داشتین میتونین برای طرحش ثبت نام کنین