2777
2789

سلام دوستان، سه شنبه تایپک زدم که خانواده شوهرم کمر درد شوهرم رو ازم مخفی کرده بودن و الان شوهرم کمرش درد میکنه و مونده تو خونه، خواهر شوهرم هم دیروز مهمونی داشت و من نمیخواستم برم

دیروز رفتم مهمونی و شب با همسرم برای شام رفتیم همه خواهر برادرها جمع بودن، اواخر مجلی با یکی از خواهر شوهرهام که دختر عمم هم میشه صحبت میکردیم اون از من گله کرد که تو که فامیل خودمونی تو هم بهمون پشت کردی و چرا و چرا.... منم حرفای دلم رو تاحدودی گفتم بهش ولی این گریه لعنتی آبروم رو برد، من آدم فوق العاده احساسی هستم، بارها شده با خوندن سرگذشت دوستان تو همین سایت گریه کردم، با دیدن فیلم یا حتی رخی پستهای احساسی اینستاگرام، واسه همین جایی که میدونم حق با منه نمیتونم حرفی بزنم چون فورا گریم میگیره و این من رو خیلی خیلی ناراحت میکنه، در این حد احساساتی هستم که با خودم هم تو خلوت فکر کنم گریم میگیره، مثلا با خودم میگم به فلانی این حرف رو خواهم گفت گریم میگیره در نتیجه به فلانی هم حرفی نمیزنم چون میدونم به خودشم بخوام بگم گریه خواهم کرد.

کسی هست که مثل من باشه؟؟؟ چیکار کنم که گریم نگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثه توام 

منم راه درمانی نیافته ام 

من وقتی باشوهرم هم حرف نیزنم گریم میگیره 

حتی وقتی دارم عادی حرف میزنم اما تو دلم ناراحتم ازش مثلا

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

وای منم اینطور بودم تنها راهش افزایش دعتماد به نفس هساش ... محکم باش تو اون شرایط چند لحظه فکر کن نفس عمیق بکش و به خودت بگو اره حق با منه پس دلیل گریه نیست گریه فقط واسه اونایی هستش که نمیتونن حرف بزنن بلد نیستن اما من میتونم با جرات حرفتو بزن

وااای من  فامیل گریمو ندیده هنووو،فقط روز فوت چندتا از اقوام بود 😁

چکار نیکنی خوش بحالت یاد ماهم بده

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
وااای من  فامیل گریمو ندیده هنووو،فقط روز فوت چندتا از اقوام بود 😁

خوش به حالت، من متاسفانه حتی با همسرم هم بخوام مثلا بگم که دوستش دارم زود چشام پر میشن