2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش آشپزخونمو ببینی

من الان میخوام برم نماز شب بخونم و بعد خونه رو یه مرتب بکنم و بخوابم قبلا ظرفا کثیف بود تا 2 روز نمیشستم الان اصلا با ظرف کثیف خوابم نمیبره باید عین گل باشه همه جا نمیدونی چقدر روحیه م عالی شده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

منم همینطور. من از سال 90با نینی سایت اشنا شدم. چند سال معتاد بودم ولی اون موقع حال میداد ها. همه کاربرگ خانم های خوب با ادب نه مثل بعضی الان بچه های کوچیک و مردا و خیلی از کاربرگه بی تربیت. خیلی دورهمی های خوبی بود. بعد یک مدت کلا رمز عبور فراموش کردم دیگه ترک کردم. بعد الان جدیدا معتاد شدم میام حالمم خوب نیست وقتی میام همه کارهام مونده ولی از روی نمیدونم چی بیکاری یا تنبلی یا فرار از غم بی توجهی همسرم همش اینجا پلاسم خدایا خودت نجاتم بده 

منم همینطور. من از سال 90با نینی سایت اشنا شدم. چند سال معتاد بودم ولی اون موقع حال میداد ها. همه کا ...

منم از غم نداشتن شوهر اینجام شده مثل. اینستا

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

منم همینطور. من از سال 90با نینی سایت اشنا شدم. چند سال معتاد بودم ولی اون موقع حال میداد ها. همه کا ...

من برای فرار از یه مشکلی این کاربری رو زدم الان واقعا معتاد اینجا شدم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

قبول باشهمنم گاهی میمونه مثل امشب

فقط اراده میخواد و رعایت قانون 2 دقه ای 

ینی هرکاری ک 2 دقه طول میکشه همونجا انجام بده عین ظرف شستن مسواک زدن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

فقط اراده میخواد و رعایت قانون 2 دقه ای ینی هرکاری ک 2 دقه طول میکشه همونجا انجام بده عین ظرف شستن م ...

گاهی میگم کاش شوهرم ایراد بگیره دادی بزنه ولی متاسفانه یا خوشبختانه چیزی نمیگه 

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...