2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شو داشتم و بعضا دارم،بله کاملا راحت کنار اومدم ،سرگرم کار و زندگی و ... بودم ،اتفاقا خوب بود چون میومد دائم دراختیارمون بود و ... البته بجز زمان استراحت که نیاز دارن واقعا و من درکش میکردم و میکنم😉

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
وقتایی که نبودش خونه خودتون بودی یا خونه پدرت ؟

خونه خودم ،آخه بحث یه روز دو روز نیست عزیزم،ضمنا گاهی که تعطیلات بود میرفتیم پیشش،یا با خانم دوستاش دوست شده بودیم رفت و آمد داشتیم.کلا مستقل بودیم.

خونه خودم ،آخه بحث یه روز دو روز نیست عزیزم،ضمنا گاهی که تعطیلات بود میرفتیم پیشش،یا با خانم دوستاش ...

بچه هاتون بزرگن؟من از اول خونه بابام بودم ولی الان‌خسته شدم دوس دارم خونه خودم باشم 

بچه هاتون بزرگن؟من از اول خونه بابام بودم ولی الان‌خسته شدم دوس دارم خونه خودم باشم 

آره یکی دارم،اما خیلی وقته اقماری بود،خونه خودت خوبه که خونه بابا بعد از ازدواج یکی دو روز خوبه نه همیشه،عزیزم اگر دوست داری بری برو خونه خودت برای خودت سرگرمی درست کن،کار یا تفریح،باشگاه،مهمونی برو خونه مامانت اینا،اونا بیان،با خانواده ت ،خلاصه که من خونه خودمو خیلی دوست دارم،شبهای سخت بچه داری و تب و مریضی خودمو .. هم داشتما،اما شکر خدا میگذره😉

آره یکی دارم،اما خیلی وقته اقماری بود،خونه خودت خوبه که خونه بابا بعد از ازدواج یکی دو روز خوبه نه ه ...

اره دقیقا هیچ جا خونه خود ادم نمیشه 

به نظدت چطوری بهشون بگم دیگه نمیام تا ناراحت نشن