خیلی توی زندگیم آزار دیدم پوست کلفت شدم البته از ظاهر باطنم مثل یه دختر کوچولوییه که دلش میخاد بپره بغل مامانشو تا صبح گریه کنه از ناسازگاری روزگار باهاش از اینکه روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت...
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم به پشت سرم نگا میکنم میبینم چقد بلا سرم اومده و من عین خیالم نیست و سر پام واقن پوست کلفت شدم
میدونی من تو دستشویی از شدت غم گریه کردم رو تختم با گذاشتن بالشت تو دهنم گریه کردم اما جلو بقیه لبخند زدم شوخی کردم و خندیدم هیچ وقت رنگ خوشی رو ندیدم دلم پوسیده دنیا با ما نساخت
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
به نظرم کسی نیست که از ته دل خوشبخت باشه همه فقط ویترین خوبی دارن
آره ولی بعضیا یه دلخوشی دارن یا یه غم دارن اما بعضیا کلکسیون غم و بدبختی هستن
من گریه امم نمیاد قبلنا سر یه چیزی داغون میشدم الان عین خیالمم نیست بدترین بلا ها سرم اومده من میگم ...
من به ظاهر قوی هستم اما از درون متلاشی شدم زندگی چقدر بمن سخت گرفته فقطمن میدونمو خدای من.امیدوارم حداقل این سختی ها اجر و پاداشتی داشته باشه وگرنه من اون دنیامم نابووده
بخدا قسم که همه همینیم..آخرین باری که از ته دل خندیدم خاطرم نیست😔
آخ آخ گفتی😭😭
ای کاش خدا میگفت هرکسی از زندگیش راضی نیست بهم بگه تا به درخواست خودش ببرمش کاش میشد صدامونو میشنید من خسسسسسته شدم از نقاب قوی بودن دلم میخاد این نقابو بکنم بشم یه دختر بچه لوس و ناز نازی که از خونه پدرو مادرش دل نکنه و همش بغلشون باشم