2777
2789
عنوان

اگه دوستتون خیلی بامعرفت باشه ولی یه مشکل داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 25 پست
خب عزیزم مثلا جایی میریم میگن دنبال داستانه این خانومه وگرنه چرا باید اینجوری بیاد بیرون میگم دیگه ش ...

اون محجبس؟به محجبه تیکه میندازن؟دنیا برعکس شده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اگه خیلی دوسش داری و هیچ جوره عوض نمیشه ناهار دعوتش کن خونت درسته با بچه سخته اما خوب بهتره دیگه برات

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان از بی حجابی منظورم این نیست که شال نمپوشه.یا پیراهن یقه باز جذب میپوشه تا پایین زانو بدون شال و ابدو هم کرده و پایین تنش هم بشدت بزرگه اینم جذب میپوشه هرکی رد میشه یه چیزی میگه

به اشنا چه ربطی داره دوست من ؟اگه اینجور استرسها رو داری بیرون نرو باش اگه فک میکنی برات بد میشه

اره دیگه به شوهرم میگن 

شوهرم فک میکنه مثل خودم میگرده 

من عادی میپوشم ینی طوری نیستم که جلب توجه کنم مثل بقیه ادما میرم بیرون

نه عزیزم اصلا حجاب نداره حتی عادی هم نیست با ماکسی و بدون شال میاد

اهان من برعکس خوندم

قطع ارتباط کن باهاش بگردی فکر میکنن توام مثل اونی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.