2777
2789

دوستان بیایم شیرینترین خاطره ها رو تعریف کنیم و برای خودمون یاداوری کنیم تا پر از ان شاالله انرژی مثبت بشیم...

یکی شیرینترین خاطره زندگی من ازدواجه که بعد از چندین سال احساس تنهایی کردن، خدا مستجابش کرد...

هنوز نی نی ندارم که بشه خاطرات شیرین بعدیم...دعا پلیز برای همه

یک خاطره شیرین دیگه م هم اینه که توی یه مدرسه ای ثبت نام شدم که خیلی کمکم کرد هدف زندگیم رو پیدا کنم...

یک خاطره شیرین دیگه اینکه اینقدر بازیگوش بودم توی مدرسه که سرکلاس از یه متری دبیرمون فیلم و عکس گرفتم و متوجه نشد و بعد بهش نشون دادم

هنوز که هنوزه با گذشت چندییین سال با اون دبیرم که عاشقشم در ارتباطم و خونشون میرم...

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

بعضی اوقات برای پیدا کردن شیرینترین خاطرات دنبال یه چیزای خارق العاده توی کتابخونه ی ذهنمون میگردیم... درحالیکه خیلی چیزا همون موقعش برامون خیلی شیرین بودن...

مثل یه مسافرت...خرید خونه... دریافت حقوق بیشتر... سلامتی دوباره یکی از عزیزان...دوست شدن با یه دوست خیلی خوب ...حتی خرید یه هدیه برای یکی که خیلی دوستش داریم...یا سورپرایز کردنش...

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

خدایا شکرت بابت همه چیز......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده ولی روزی که دخترم رو بدنیا میاوردم..... 

منو بردن اتاق عمل شوهرم بالا سرم گریه میکردو ارومم میکرد.... بعد که از اتاق عمل اومدم بیرون شوهرم منو بوسیدو گفت نامرد دخترمون شبیه تو هستش و بعدش همش بهم نگاه میکردو چشمک میزد.... 

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
شیرین ترین خاطره ام روز زایمانم و به دنیا اومدن دختر قشنگم 😍 با اینکه فرداش بدترین روز زندگیم بود& ...

چرا

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
زیاده ولی روزی که دخترم رو بدنیا میاوردم.....  منو بردن اتاق عمل شوهرم بالا سرم گریه میکردو ار ...

اخی چه رمانتیک

اینکه دوماه مونده به کنکور شروع کردم و سراسری تهران قبول شدم

اوه مای گاد

اولين باري ك عشقم دستمو گرفت يهويي دلم ريخت خيلي حسشو دوس دارم 

منم اولین بار که همسرم بغلم کرد خیلی حس خوب و ارامشی برام داشت

چرا

زایمان خیییلی سختی داشتم فرداش که اومدن نوزاد هارو چک کنن متوجه شدن که حین زایمان کتف چپ دخترمو کااامل شکسته بودن خیییلی خیلی سختی کشیدم بیمارستانو رو سرم گذاشتم 😢 خدا براشون نسازه تا ابد نمیبخشمشون 

خداروشکر دخترم خوب شد و خدا خودش کمکون کرد 

معذرت میخوام بین این همه خاطره شیرین اینو گفتم 😕

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

روزی که همسرم اومدخواستگاری وباعث شد کلا فکرم تغییرکنه...

وقتی واردیه مدرسه ی خوب شدم ودوستای گل پیداکردم

روزی که زایمان کردم...خداروشکرکادربیمارستان ودکترم خاطره ی خوبی برام بجاگذاشتن واقعاازدکترم ومهربونی هاش ممنونم...

کل دوران بارداریم بااینکه 18 سالم بود مراقبم بود مدام حالمو میپرسید وروزای اخرکلی بهم امیدواری میداد...فکرکنم اول مهربونی بوده بعد دست وپا دراورده...خداخیرش بده..شیرینی دوران بارداری وزایمان خوبم رومدیونشم...

وروز عروسیم وعقدم...بااینکه هزارجور مشکل داشتیم ولی واسم خیلی شیرینه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)