ببین عزیزم من فعلا تونستم ۸ کیلو اضافه کنم و تیپ بدنیمم اکتومورف یعنی به سختی وزن میگیرم و به سادگی مثل آب خوردن وزنم کم میشه
از تجربه ام بگم که اگر میخوای بدنت فیت بیاد بالا و حجم خوبی بگیره نه اینکه همش چربی و شکم بشه باید ورزش کنی کنار غذا خوردن
من بدنسازی رو بهت پیشنهاد میدم یه باشگاه ثبت نام کن سه روز در هفته هم بری برای شروع کافیه، از مربی برنامه تمرینی بگیر
در کنارش یه نرم افزار کالری شمار نصب کن مثل (مانکن، زیره، بشقاب، کرفس) همشون خوبن من خودم مانکن رو دارم
بعد اونجا هدفت رو تعیین میکنی مثلا من میخوام دو کیلو تا آخر دی اضافه کنم قبلش که قد و وزن و اینارو بزنی یه متابولیسم پایه بهت میده این مقداری هست که باید بخوری تا وزن فعلیت حفظ شده به عنوان مثال ۱۸۰۰ تا بعد اگر بخوای تو دو هفته یک کیلو اضافه کنی باید روزی پونصد کالری اضافه تر بخوری یعنی ۲۳۰۰
وقتی این رژیم رو رعایت کنی در کنارش هم ورزش کنی به سادگی وزن اضافه میکنی
این مقدار کالری که گفتم با توجه به قد و وزن افراد و فعالیت بدنیشون متفاوته.
نکته بعدی اینکه چه غذاهایی بخوری سعی کن تو رژیمت اگر ورزش بدنسازی رو هم شروع کردی ۱.۵ برابر وزنت پروتئین بخوری یعنی اگر وزنت ۵۰ کیلوگرم هست ضرب کن میشه ۷۵ گرم پروتئین در روز
که خب منابع غنی پروتئین هم میتونی از تخم مرغ آب پز، لبنیاتی مثل شیر و ماست، سینه و ران مرغ، عدس و اینها استفاده کنی.
خوبه که بعد از تمرینت پروتئین به بدنت برسونی.
در کنارش کربوهیدراتی مثل برنج و ماکارونی و سیب زمینی آب پز رو هم خوبه که استفاده کنی.
بعضیا میان به آدمایی که میخوان چاق شن میگن برو یک کیلو شیرینی خامه ای بخر فست فود بخور ببین اینا هم میتونه آدم رو چاق کنه ولی اصلا از بحث چاقی بگذریم زیاد خوردنشون اصلا خوب نیست و به چه قیمتی آدم وزن اضافه کنه؟
بعد اینکه چون رژیم افزایش وزنه اونقدر لازم نیست که محدودیت برای خودت قائل بشی که اصلا فست فود و شیرینی و اینا نخوری اونارو هم میتونی بخوری.