2777
2789

دیشب داشتم داستان زندگیم از اول آشنایی با شوهرم رو تعریف میکردم که تاپیک خیلی شلوغ شد و همه مدام بعد از خوندن داستان درخواست عکس میکردن و منم میزاشتم پاک میکردم و خلاصه همه چی داشت خوب پیش میرفت و در حال صحبت بودیم با بچه ها که 

اون وسط یه کاربر بنام  “ساجدجون” اومد و از عکسی که من گذاشته بودم پاک کرده بودم اسکرین شات گذاشت تو تاپیکم و بعد از این کار زشتش کل نی نی سایت ریختن سرم که تو فیکی و این اکانت دومت بوده اشتباهی عکست و با این اکانت گذاشتی ..🤦🏼‍♀️ 

جالبه بدونید تو کامنت بعدیشم ادعا کرد که منو میشناسه و بهم تهمت زد که هم مواد مصرف می‌کنم هم خرده فروشی می‌کنم !!! و خیلی تهمت و حرفای زشت دیگه .. 

واقعا عصابم بهم ریخته میشه لطفا پیگیری کنید ؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

چقدر دلم میخواست ببینمت 

حیف ترکید

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اکبر  چرا بعضی ها اینجورین 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

حیف هیچ وقت حوصلم نشد پربازدید ها را بخونم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خب بعضیا ممکنه عکسو بردارن حالا یکیشون فرستاده و متوجه شدی 

اینجا عکس نذارین هیچوقت به هر حال مجازیه معلوم نیست پشت اکانتا چه خبره 🤦🏻‍♀️

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

واقعا گیر بدی ول کن طرف نیستی ...من کمی از تایپیک پربازدید رو‌خوندم ..والان متوجه سدم که خودتون هم در به وجود اومدن حرفهای زشت شوهرتون هم مقصرین

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خب بعضیا ممکنه عکسو بردارن حالا یکیشون فرستاده و متوجه شدی اینجا عکس نذارین هیچوقت به هر حال مجازیه ...

عکس گذاشت اوکی 

دیگه این تهمتای زشت چی بود بهم زد ؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
بس نمیکنین واقعا؟ بجای اون بشین به این فکر کن چرا تو همچین خانواده‌ای هنوز موندی و ادامه میدی و همچن ...

امضات پر از زیبایه

:هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!