2777
2789

سلام بتام 1170 هست

مشکوک به خارج رحمی هستم

بنظرتون الان سونو واژینال نشون میده؟

عجله دارم 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

چطوری مشکوک به خارج رحم هستی؟بتات روندش نرمال نیست؟خون ریزی داری ؟کتف گردن دلو کمرت خیلی خیلی درد می ...

نه خارج رحمی نشد

الان سونو واژینال شدم

حالا میگن با بتا 1170 طبیعی نیست 

میگفت یه چیز بسیار بسیار ریزی هست داخل رحم مشخص نیست چیه اصلن

شایدم پوچ باشه😭😭

بخدا موندم

بچه هم تمیخوام اصلن

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خارج رحمی نشدالان سونو واژینال شدمحالا میگن با بتا 1170 طبیعی نیست میگفت یه چیز بسیار بسیار ریزی ...

😐😐تو از من عجول تری ،بچه بخوای نخوای اون داخل رحم باشه رشد می‌کنه  مگر اینکه بخوای سقط کنی،ساک بارداری من وقتی بتام به ۳۶۰۰رسید با سونو واژینال مشخص شد