2777
2789

تا پنج ماه پیش می‌خریدیم بعد اون نه حتی به خرج خودمون کفاف نمی‌ده😂 چه برسه به خرید طلا

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز خرید هرماه   

مگه داریم 

اونم با این اوضاع 

خیلی زرنگ باشیم تا آخر ماه برسونیم 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

چون فعلا پولی برای خرید طلا ندارم بهش فکر نمی کنم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چرا خیلی ناراحت میشم هم واسه خودم هم واسه کشور و مردم

چقدر داره گرون میشه همه چی

کاش مشکل اقتصادی حل شه🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نه خوب بعضیا برای آینده هرماه پولی که براشون میمونه طلا میخرن حتی نیم گرم

اره درسته 

ولی خیلیا همون نیم گرمم نمیتونن بگیرن 

خرج و مخارج خیلی بالا هست همه‌چیز گرونه خیلیا تو خورد و خوراک هم دستشون تنگه و به سختی فراهم میکنن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

جز خرید هرماه مگه داریم اونم با این اوضاع خیلی زرنگ باشیم تا آخر ماه برسونیم

کسی که به نقطه امن رسیده باشه ‌قسط نداشته باشه کرایه نده خونه از خودش باشه ماشین داشته باشه میتونه البته به درآمدم ربط داره ولی خوب خیلی کمتر اگه قبلن ۶گرم میخرید الان ۳گرمم بزور میتونه

فک کنم چند سالی هست هیچی نخریدیم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭