2777
2789
عنوان

خیانت از دوست صمیمی

210 بازدید | 13 پست

چنین تجربه هایی داشتین ؟ خیانتی نامردی ای چیزی از دوست صمیمی تون ببینید که دیگه نتونستید به چشم دوست صمیمی ببینیدش؟ میخوام تجربه هاتونا بدونم تازگیا حس میکنم صمیمی ترین دوستم دیگه مثل قبل نیست دیگه باهام روراست نیست ولی نمیخوام هنچین چیزی را قبول کنم ما همیشه بر این باوریم که نزدیک ترین به هم هستیم و هیچ چیز مارو جدا نمیکنه یا از هم دور کنه آیا این باورمون غیرممکنه؟🥲

و خدایی که به شدت کافیست💌

اگ داره فاصله میگیره خودت جدا شو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهش بگو

چی بگم :) بعضی چیزا بهتره ت دل خودت بمونه تا گفته بشه مثلا یه چندبار حسودی کردم که چقدر با دوستای دیگش صمیمی شده بهش برخورد و حس میکنم از اون روز مخفی کاری هاش شروع شد که مثلا بهم نگه با دوستاش چیکار میکنه ک من حسودی نکنم🥲

سعی کرد مخ دوست پسر قبلیم رو بزنه تا یه جاهایی هم پیش رفتند من فهمیدم باهاش قطع ارتباط کردم

یعنی خیلی خیلی صمیمی بودید و این کارو کرد؟ وقتی چنین چیزایی را می‌شنوم با خودم میگم حتما دوست صمیمی نبودن و فلان🥲

🥺این کار برام سخت ترین کار دنیاس درحدی ک با خوندن این جملت بغض کردم

منم اینجور بودم ولی دیگ همه اونجوری نیسن ک ما فکرشو میکنیم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یعنی خیلی خیلی صمیمی بودید و این کارو کرد؟ وقتی چنین چیزایی را می‌شنوم با خودم میگم حتما دوست صمیمی ...

یه چیزی از صمیمی بیشتر همش میومد خونه ما یه تخت میخوابیدیم همه چیز رابطه ما خبر داشت 

میتونم بپرسم تجربه ی شما چیه🙃

با دختر عموم خیلی دوست بودم ازم بزرگتر بود نمیدونم خیلی قبولش داشتم جزئیات زندگیمو بهش میگفتم اما اون نه خیلی اشتباه کردم خیلیییییی امیدوارم هیچ وقت لوم نده 

دیدم این کلا آدم چند رو عیه کلا خانوادگی همینجورین و دیگ فامیلم ک بود من دیگ حساب باز نکردم روش و داره ازدواجم میکنه 

دیگ رابطه در حد سلام احوال پرسی و اینا 

با دختر عموم خیلی دوست بودم ازم بزرگتر بود نمیدونم خیلی قبولش داشتم جزئیات زندگیمو بهش میگفتم اما او ...

من چنين تجربه ای را با دختر خالم دارم خیلی درکت میکنم🙂

من چنين تجربه ای را با دختر خالم دارم خیلی درکت میکنم🙂

اره عزیزم خودتو اذیت نکن خیلیا لیاقت احساس پاک و صداقت ما رو ندارن ... منم دیگ دارم فاصله میگیرم هرچی خوب و بد بود تموم شد