2777
2789

؟؟

محض ایجاد حس حسادت معمولا 

یا شوخی و خنده 

برای من پیش اومده 

بعدشم گفته من تو رو با هیچ کدوم از اینا عوض نمیکنم 

به نظرتون حساس بشم روی این موضوع یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودم نه ولی اطرافیانم پیش اومده دیگه قطعا زیباتر از هرکسی وجود داره اما مهم اون علاقه ی قلبیه زیاد حساس نشو اما بهش بگو اگه تو همین تعریفو از یه مرد پیش اون میکردی اون چه ری اکشنی میتونست داشته باشه 

پروانه من نداشت حس و حال پرواز
به نظرت پس حساس نشم؟ قهر نکنم؟ یا با تندی باهاش برخورد نکنم؟

نمیتونم بگم من بودم بهم برنمیخورد قطعا به آدم برمیخوره اما عزت نفس داشته باش و خودتو بالا بگیر اینجوری اونم احساس میکنه فقط تو بودی که از آسمون افتادی و وارد زندگیش شدی اما یادت باشه اصلا نقطه ضعف نشون نده و حساسیت ایجاد نکن که دفعه هات بعدی واسه تحریک حسادت سو استفاده نکنه هرکاری کرد و هرچی گفت توام بهش بک بزن و همون کارو انجام بده اگه بهش برخورد بگو پس خودتو بزار جای من

پروانه من نداشت حس و حال پرواز