2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ب لوازم آشپزخونه خودمون علاقه داره تا خودش😣😣😣😣

دختر منم عاشق اشپزخونست کابینتم رو هم کرده فرش توش کیک میپزه بعد میگه مامان کیک مشمشی(کشمشی)آمادست   خدا همه بچه ها رو حفظ کنه 

من خودم گاهی با آرد خمیر درست میکنم بازی میکنیم و ماکارونی میدم ک درون این خمیر فرو کنه هر دفعه یه شکلی درست میشه.

یا مثلا کاتالوگ هایی ک لازم نداریم پشت هم میچینم روی زمین و راه میریم ک تعادل خودمون و حفظ کنیم

من گاهی عذاب وجدان میگیرم حس میکنم باهاش بازی نمیکنم.اخه نمیدونم چیکار کنم همش دوس داره بره ددر

دختر منم اصلا دوست نداره بریم بیرون یعنی با هزارتا التماس لباس میپوشه بیرونم همش میگه خونمون

پسر من عاشق بیرون هست ولی زمانی ک تو خونه ایم خودش میتونه خودش و سرگرم کنه دوست دارم زمانی ک خودم میخوام باهاش باطی انجام بدم یا همسرم بازی جدیدی باشه براش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"