2777
2789

برنامه غذاییتونو میگین؟ 

من دخترم شش ماهو و سه هفته در حال حاضر صبحا حریره بادوم و ظهرم سوپ میدم

شوهرم گیررر داده بهش کاستارد بدیم  

وزن نینی تا الان عالی بوده خوراکشم خوبه

بجای کاستر نشاسته سفید ایرانی براش درست کن,من به دخترم برا صبحانه میدم البته توش پودر بادام و کمی گلاب برا عطرش میریزم.یه تاپیک هست تو نی نی سایت به نام(یه لیست جامع از غذای نی نی و نکته ها) تو گوگل سرچ کن پیداش میکنی.صد مدل غذا توش یاد داده من که خیلی بدردم خورد.البته بسلیقه خودم تغیراتی توش میدادم یا بعضی اصلا امتحان نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بزرگتر شد میتونی،حلیم،ابگوشت،کته ی ماهیچه و عصاره ی گوشت بدید

والا خودم فقط با غذای خونگی موافقم ولی شوهرم از بس که گوشیه تا بچه یکیو میبینه یکم تپل تره باید حتما غذای اون بچرو ماهم بدیم 

دوستای خوبم دخترم فردا ۶ ماهش پرمیشه.. یعنی باید غذا رو شروع کنم؟؟ برای باراول چی بدم..

دعاتون میکنم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
مرسی دوست جان  اصلا این کاستر چیه بنظرت زود نیس از الان بخام بدم؟؟؟

همون پودر نشاسته خارجی هست که زرد رنگه و با طعم چند میوه هست.ولی چون اسم رو قوطی به عربی و انگلیسی نوشته کاستر (caster) به همون کاستر معروف شده و کسی نمیگه نشاسته وگرنه مث نشاسته درست میشه

دوستای خوبم دخترم فردا ۶ ماهش پرمیشه.. یعنی باید غذا رو شروع کنم؟؟ برای باراول چی بدم.. دعاتون میکن ...

عزیزم اول ببر واکسنشو بزن و قد و وزتشو چک کن.. 

هفته اول فقط صبحا یک قاشق چایخوری آرد برنج و به اندازه ی یه نخود نبات با یه فنجون آب بزار رو گاز مرتب هم بزن تا غلیظ شه ....روزای اول غلظتش یکم بیشتر از شیری که میخوره باشه کمکم غلظتشو زیاد کن تا به غلظت ماست برسه....  میگن از روزی دوقاشق شروع کنین بدین نینی بخوره ولی من از همون اول طبق میله دخترم دادم

از هفته دوم به همون مواد یه قاشق پودر بادوم آسیاب شده اضاف میکنی و جایگزین حریره آرد برنج میکنی. 

میتونی به جای آب تو دستور بالا شیر بریزی یا شیر خودت یا شیر خشک

از هفته سومم که ظهرا سوپ درست میکنی اگه خاسی دستورشو میگم

دوستای خوبم دخترم فردا ۶ ماهش پرمیشه.. یعنی باید غذا رو شروع کنم؟؟ برای باراول چی بدم.. دعاتون میکن ...

بله عزیزم دیگه باید بهش غذا بدی,رفتی بهداشت بهت دفترچه ای میده که یاد داده چ غذایی و چ مقدار بهش بدی

بله عزیزم دیگه باید بهش غذا بدی,رفتی بهداشت بهت دفترچه ای میده که یاد داده چ غذایی&nb ...

اخه بهداشت ما خیلی عقب مونده.. ندیدم ازاین دفترچه ها به دوستام بدن

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
عزیزم اول ببر واکسنشو بزن و قد و وزتشو چک کن..  هفته اول فقط صبحا یک قاشق چایخوری آرد برنج و ب ...

پس هفته اول.. اونم صبحها. فقط همونو بدم؟؟