2777
2789

منم دوس ندارم احساس خفگی و فضای بسته بهم دست میده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایتا مرگه دیگهمن عاشق سفر با هواپیما هستم خیلی عالیه زود رسیدنقابل توجه شما هر ساله خیلی ها تو تصا ...

نهایتش مرگه؟؟؟ 

پس تکلیف بچه هامون چی میشه اونایی که مسئولیتشون رو قبول کردیم به این دنیا اوردیمشون چجوری بزرگ میشن 

فقط تیک آفش ترسناکه

بقیش ترسی ندارم 

لب پنجره نشین

اگر طرف های مالزی اینا می‌رید چاله هوایی زیاد داره امادگیشو داشته باش

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

نهایتش مرگه؟؟؟ پس تکلیف بچه هامون چی میشه اونایی که مسئولیتشون رو قبول کردیم به این دنیا اوردیمشون چ ...

آدم اگه بخواد اینجوری فکر کنه که کلا نباید از در خونه بیاد بیرون چون توی خیابون هم ممکنه تصادف کنه . خطر هواپیما اصلا بیشتر از احتمال تصادف کردن با ماشین یا اتوبوس یا از ریل خارج شدن قطار نیست . 

منظورم اینه که همیشه یه خطری هست ولی انقدر جدی نیست که آدم به خاطرش خودش رو از سفر رفتن محروم کنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دوبار رفتم بار اول خیلی خوب بود طوری که مشتاق بودم بازم برم بار دوم شانس گندم با عرب ها افتادم تو هواپیما موقع دست انداز هوایی شروع کردن زنا کل کشیدن و جیغ زدن مردا هم اشهد میگفتن از اون روز من هرشب خواب سقوط میبینم و تا عمر دارم دیگه سوار نمیشم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من دوبار رفتم بار اول خیلی خوب بود طوری که مشتاق بودم بازم برم بار دوم شانس گندم با عرب ها افتادم تو ...

چراکل کشیدن؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون