mahdssoltani75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 64 عنوان خونریزی بعد یک هفته انتقال جنین 2281 بازدید | 24 پست سلام دوستان من سه شنبه هفته پیش انتقال جنین داشتم دوتا جنین باکیفیت برام انتقال دادن امروز لکه بینی دارم احتمال هست که لانه گزینی باشه ؟ رنگش صورتی رو به قرمز هست ممکنه به خاطر دو جنین خونریزی اتفاق افتاده باشه 1403/09/26 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22287 هرچه سریعتر برو موسسه ای که ای وی اف کردی یا به مشاورشون زنگ بزن داروهاتو کم و زیاد میکنن خیلی مهمه حتما برو آسپرین میخوری؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22287 اره گلم فکر نکنم جنین نگیره خونی بیاد استراحت و مراقبت کن شما آی وی اف کردی؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
mahdssoltani75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 64 شیاف میزنی ؟ اره شیاف پروژسترونزنگ زدم بخش ivf گفت استراحت کن احتمالا لانه گزینیه
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22287 اره خونریزی خطرناکه آخه باید حتما بره دکتر شاید لازم باشه به دارویی رو قطع کنه جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 25825 خونریزی خطرناکه آخه باید حتما بره دکتر شاید لازم باشه به دارویی رو قطع کنه منم کل بارداری خونریزی داشتم آسپرین قطع کرد گفت زنگ زده
mahdssoltani75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 64 هرچه سریعتر برو موسسه ای که ای وی اف کردی یا به مشاورشون زنگ بزن داروهاتو کم و زیاد میکنن خیلی مهمه ... زنگ زدم به اون بخش ivf شیاف پروژسترونمو هر ۸ ساعت گفت استفاده کنم
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22287 اره شیاف پروژسترونزنگ زدم بخش ivf گفت استراحت کن احتمالا لانه گزینیه راهت دوره به مرکز؟کاش حضوری هم بری من خونریزی داشتم مث تو شیافمو افزایش دادن آسپرین که میخوردم هم گفتن نخور جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
mahdssoltani75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 64 راهت دوره به مرکز؟کاش حضوری هم بری من خونریزی داشتم مث تو شیافمو افزایش دادن آسپرین که میخوردم هم گف ... اره راهم دوره😢
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22287 زنگ زدم به اون بخش ivf شیاف پروژسترونمو هر ۸ ساعت گفت استفاده کنم پس افزایش داد خوبه،خدا حفظ کنه نینیهاتو😍 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
mahdssoltani75 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 64 پس افزایش داد خوبه،خدا حفظ کنه نینیهاتو😍 انشاالله من خیلی نگرانم😢