2777
2789
عنوان

کوتاهی قد پسرم خیلی نگرانم

12093 بازدید | 37 پست

سلام به همه شما مامانهای مهربون کسی هست که بچه اش قدش خوب رشد نکرده باشه ولی بعد حبران بشه ؟؟

الان ۲۲ ماهش رو پر کرده تازه رفته ۲۳ . ۸۲ سانت هست توی نت میزنم ۴ سانت از حداقل هم کمتره.

دختر تغذیه هم بردمش کلی آزمایش گرفت گفت آهن و دی و زینکش یک مقدار کمه . نمیدونم چرا . همیشه دی و آهنش سر وقت دادم . زینک پلاس هم میدادم ولی بازم کم بود . یه مدت طولانی غذا خوب نمیخرد الان بهتر ولی بازم خوب نمیخوره . 

چوار کنم قدش جبران بشه 😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دختر من یه دو سه ماهی ثابت بود دختر من حبوبات دوست نداره شروع کردم هر روز یه نوع حبوبات پختم میکسش کردم قاطی کردم به غذاش تو یک ماه دو سانت قدش بیشتر شد جبران کرد برا دختر منم از دادم اهن و دیش کمه براش یه مکمل نوشته دکترش که توش کلسیم منزیم روی ویتامین دی هست ایرویت هم روزی دوبار گفت بدم

نگران کننده هست ؟؟

نه.

از این لحاظ میگم که اونها نمودار استاندارد این سن رو میدونند.

و بر همون اساس دارو تجویز میکنند و یا اگه با دارو برطرف نشه،هرمون رشد تجویز میکنند.

خیال خودت هم راحت میشه.

خدايا شكرت.
برا دختر من یه دو سه ماهی ثابت بود دختر من حبوبات دوست نداره شروع کردم هر روز یه نوع حبوبات پختم میک ...

برای پسر من دی و آهن و مولتی ویتامین که توش زینکه داشت نوشت روزی دوبار دی و آهن میخوره . غذاش خیلی بده . همش دوست داره برنج خالی بخوره 😣. مرسی منم حبوبات رو امتحان گنم . به هر روز یه نوع یا باهم میکسش کنم؟؟