2777
2789
با رفیقام تا دیروقت بیرون بودیم مامانمم خونه نبود زنگ زد گفت کجایی گفتم خونم گفت من کلید جا گذاشتم ۱ ...

اوه طپش قلب گرفتم😂😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بودیم ختم یه بنده خدایی، منم جو گرفتم رفتم صاحب عزارو بغل کردم.

اون نشسته بود رو صندلی من ایستاده جلوش.

عینکی هم بود طفلک

چنان فشار دادم بنده خدا عینکش رفت تو دماغش.حین اشک و زاری گفت فلانی صبر کن عینکم شکست.

رفتم عقب درش اورد دوباره بغلش کردم هااااای هاااای اشک ریختم😒

حالا دخترش فقط به بقیه خوش امد میگفتا!

من فازم چی بود خداعالمه

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

یه بار بادختر داییم رفتیم داروخانه داروبخرم اونم دارو خریده بود برای خودش پول داروهای خودشو داد من فک کردم داره مال منو حساب میکنه  دسشو کشیدم گفتم نه خودم حسابمیکنم جلو  خانمه گفت مال خودمو حساب کردم آنقدر صابع شدم

ممنون عزیزم باید به نی نی یار پیام بدم؟

خواهش می کنم.

💖💖💖

آره به niniyar_3 یا niniyar_5 بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بهم گفت گرمیاا گفتم وای خیلی سردمه دارم یخ میزنم خاک منظورش نگرفتم عقد بودیم 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

برای ازمون استخدامی سردرگمی⁉️

دیگه غصه نخووووووور

.

🟣برای ثبت نام #کتاب و#گنجینه فقط به آیدی زیر پیام بدهید👇

Mahdavi_noviin@👉اینجا

Mahdavi_noviin@👉اینجا

تنها اکانت رسمی موسسه نوین استخدام برای ثبت سفارشات😍✅

گروه اطلاع رسانی👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/551486411C3a8a7c09b5

برای مشاوره رایگان پیام بدین