2777
2789
عنوان

لاک دارم غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست
عزیزجان برای هر عملدو حُسن واجبهیکیش نباشه عمل درست نیستمثل نمازی که با نیت ریا خونده بشه قبول نیستغ ...

هردینی که زیاد دست وپاگیر بشه پدر برابر تغییر بایسته، ریزش پیدا میکنه، آدمیکه معتقد اما با لاک باشه بهتر از بی دین متظاهرریاکار میشه

سراسر زندگی من معجزه بود 
شما از کجا مطمئنی که این حرف و میزنی وقتی گفتن اگر جرمی روی ناخن باشه نمیشه غسل کرد چه ربطی به چیزها ...

این اعتقاد قلبیمه، وبه این قواعد سخت اهمیت نمیدم 

هرکسی از ظن خود شد یار من

دین سخته، سخت ترش نکنید

سراسر زندگی من معجزه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اعتقاد قلبیمه، وبه این قواعد سخت اهمیت نمیدم هرکسی از ظن خود شد یار مندین سخته، سخت ترش نکنید

دوست عزیزم این ها قوانینی نیست که من یا کسی از خودش گذاشته باشه این ها چهارچوب های دین هستند که ما باید به عنوان مسلمان رعایت کنیم

درست میگید رعایت کردنش سخته 

یک جامعه ای رو تصور کنید که قوانینی در اون وجود ندارد و هرکس هرجور دلش بخواد با توجه به حالی که داره و اعتقاد قلبیش قوانین رو بذاره مثلاً اگر تو حالش باشه چراغ قرمز رو رد میکنه! و هروقت بخواد قوانین رو رعایت میکنه 

آیا در این جامعه سنگ روی سنگ بند میشه؟

غسل کردن و اینکه آب به مژه یا ناخنتون برسه همه چیز هایی که به ما گفته شده... به خاطر سلامتی و بدن خودمون هستن  

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(