2777
2789

مارکشون چیه

چندروز از موعد گذشته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره۳روز گذشته،خودکاری لاوین رز بوداون دوتا ویتاساین و مدیکور

همشون بدرد نخور

یدونه روژان بگیر بزن خیالتو راحت کن یا برو از بده تموم شه بره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یعنی ممکنه اون کاستی ها الکی هاله انداخته باشن؟

بیبی چک اشتباه زیاد داره کلا وسیله ایه که باعث میشه پول الکی بابت آزمایش ندی وگرنه نمیشه خیلی بهش اتکا کرد ولی منفی مدیکور همیشه درسته بعد نیم ساعتم بندازش دور بیبیتو.

روژان هم میگن خیلی دیر نشون میده مگر اینکه خودکاریش باشه اون بهتره

نه اشتباه میگن من ۴ روز قبل موعد نشون داد در حالب ک هما مارکا تاروز موعد الکی منفی میزدن و تازه روز موعد هاله بزور اما روژان روز بروز پررنگ تر شد ماهای هم ک منفی بودم روژان کاملا منفی میزد مدیکور و بقیه حاله مینداختن الکی