2777
2789
عنوان

از وقتی سقط کردم شب و روزم دیگه نمیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 116 پست
نه بابا این چه حرفیه والا انقدر خاطره ی بدی مونده داستان سقط آدم میترسه اصلا سمت اقدام برهاین ماه که ...

ای بابا چه عجیب اتفاقا این ماه منم عفونت گرفته بودم پماد میزدم والا من یبار قبلا عفدنت گرفته بودم حتی موقع پریودی هم زدم و دوره درمانمو قطع نکردم دکتر بتو گفت دوره پریودی نزنی؟

ببین از باشگاه که میای سریع شورتتو عوض کن چون عفونتو خیلی بدتر میکنه 

دقیقا درکت میکنم از تصور بچه دار شدن دیگه میترسم😪ولی خدا بزرگه عزیزم انشالله ی بارداری سالم و با ی نی نی خوشگل و سالم تجربه کنیم تو اینده هر دومون🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر فدات عزیزم❤اره ببین لکه بینیم اینطوریه پریودم خیلی کم میشه اما تموم نمیشه لعنتی و در حد لکه ...

آره واقعا محیط باشگاه هم رو روحیه خیلی موثره علاوه بر ورزشی که میکنی 

به من خیلی میگفتن باشگاه برو اگه میدونستم انقدر خوبه زودتر میرفتم اونوقت شاید او بارداری ناموفق هم سرم نمیومد 

نمیدونم که شایدم باید تجربش میکردم تا از خدا فقط باردار شدن نخوام بلکه یه بارداری سالم بخوام 

ای بابا چه عجیب اتفاقا این ماه منم عفونت گرفته بودم پماد میزدم والا من یبار قبلا عفدنت گرفته بودم حت ...

نه دکتر بهم چیزی نگفته راجبه اینکه تو پریودی هم میتونم بزنم یا نه

خوب شدی با پماد؟

اره بابا بعد از باشگاه که کلا حموم میکنم 

ایشالا عزیزم ایشالا 

آره واقعا محیط باشگاه هم رو روحیه خیلی موثره علاوه بر ورزشی که میکنی به من خیلی میگفتن باشگاه برو اگ ...

اره دقیقا همینطوره ولی در هر صورت خودتو سرزنش نکن نمیشه گفت اگه میرفتی این اتفاق نمیفتاد اما واقعا رو روحیه اثر داره