2777
2789
عنوان

سوال درباره چای ساز

51 بازدید | 8 پست

دوستان من چای ساز کنار همی دارم 

اب ک جوش میاد میریزم داخل قوری . دکمه گرم داره میزنم ولی چایی هام خیلی گرم نیستن نمیدونم چرا 

دم میکشه ولی خیلی گرم نیست درجشم تا ۸۰ میبرم .

کلا اینجوریه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما از پلیس فتا شکایت کردید ممکن راهنمایی کنید ممنون میشم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

✨هرگاه كسانى كه به آيات ما ايمان دارند نزد تو آيند،

به آن‌ها بگو :«سلام بر شما !پروردگارتان رحمت را بر خود لازم شمره است ،تا هر کس از شما کار بدی از روی نادانی انجام دهد ،سپس توبه و اصلاح (وجبران)نماید،

(مشمول رحمت خدا شود) زیرا او آمرزنده و مهربانست»✨ انعام 

سلام دوست مهدوی گلم😇👋💞

از گذشته ،همیشه رحمت خدا بر غضبش

پیشی گرفته و اون رو بر کسانی که

اهل توبه و بازگشت و اصلاح هستند،واجب کرده...

از خدا میخوایم که ما در گروهی که اهل رحمت هستن قرار بده 🤲❤️

دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید💟🙏

لینکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15403782/%D8%A8%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%DB%8C

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.