_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 عنوان یه سوال درباره ثبت نام کنکور 169 بازدید | 19 پست زده تاریخ اخذ دیپلم و معدل من نرفتم دیپلممو بگیرم چیکار کنم باید حتما درست باشه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔 1403/09/26 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki_fook عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3373 نه اگه دوازدهمی هستی فقط یه تاریخ همینطوری بزن بهتره نزدیکای خرداد باشه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 شهریور دیپلمگرفتی یا خرداد ؟ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 شهریور دیپلمگرفتی یا خرداد ؟ خرداد ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9791 یه تاریخ حدود بزن نگران نباش قبل انتخاب رشته فرصت ویرایش میدن میری ویرایش میکنی اصلا چیز مهمی نیس دنبال چی میگردی؟
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 شهریور دیپلمگرفتی یا خرداد ؟ روزشم بزن ۳۱ ام کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 نه اگه دوازدهمی هستی فقط یه تاریخ همینطوری بزن بهتره نزدیکای خرداد باشه پشت کنکوزم پارسال دولزدهم بودم ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 روزشم بزن ۳۱ ام ۳۱ خرداد معدلم چی حتما واقعی باشه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 خرداد بزن ۱۴۰۲_خرداد_۳۱ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 یه تاریخ حدود بزن نگران نباش قبل انتخاب رشته فرصت ویرایش میدن میری ویرایش میکنی اصلا چیز مهمی نیس معدلمو چی ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 بزن ۱۴۰۲_خرداد_۳۱ تاریخ دریافت و اخذ رو مثل هم بزنم ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9791 معدلمو چی معدل ۱۱ بزن بازم باید ویرایش کنی خیلی مهم نیست دنبال چی میگردی؟
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9298 ۳۱ خرداد معدلم چی حتما واقعی باشه؟ معدل یچیز الکی بزن و بعد سریع برو مدرسه مدارکتو بگیر اگ تونستی تا ۱ دی بری که چه عالی ویرایش میکنی اگه نتونستی همون موقع که کارت ورود به جلسه میدن میتونی ویرایش بزنی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 معدل ۱۱ بزن بازم باید ویرایش کنی خیلی مهم نیست باشه عزیزم مرسی ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 معدل یچیز الکی بزن و بعد سریع برو مدرسه مدارکتو بگیر اگ تونستی تا ۱ دی بری که چه عالی ویرایش میکنی ا ... اها خیلی ممنون ❤️❤️❤️ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔