2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن استاده این توییت دیده ماتحتش جهانی شده

این عکس سطح بهروری دانشجو های وطنم به صورت صد درصد از اساتید رو نشون میده خواهر گلم😂😂 ببین ما چه نخبه هایی داریم اونوقت شما همش میگید اروپا همش میگید امریکا 🥲😂

این عکس سطح بهروری دانشجو های وطنم به صورت صد درصد از اساتید رو نشون میده خواهر گلم😂😂 ببین ما چه ن ...

دانشگاه ها الان که فقط شد یک تفنن و وقت گذرونی براشون کی میره برای بالا رفتن سطح علمی  

دانشگاه ها الان که فقط شد یک تفنن و وقت گذرونی براشون کی میره برای بالا رفتن سطح علمی

نهههه اینجوری نگو دانشجو های میهنمون بهشون بر میخوره شما نمیدونی من دیدم دخترو پسر دوشادوش هم سخخخخت مشغول مطالعه درساشون هستن 

نگو 

نمیدونی چ قد هوش ذاکاوت به کار برده شده واسه همین برداشت از ماتحت استاد

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️