2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواهر پررو

106 بازدید | 4 پست

خانومایی که میخواید طلاق بگیرید، حتما این تاپیکو بخونید و بدونید که خونه پدر مادر بعد  از طلاق مثل دوره مجردی نیست ! کسی درکتون نمیکنه، هی میزنن توی سرت طلاقتو، همه باهات دعوا دارن، و خیلی چیزای دیگه! ببینید شرایط فعلیتون بدتره یا شرایط بعد از طلاق! 

خواهرش دو ماهه طلاق گرفته ایشون توقع داره یا حالش خوب باشه و مثل آدم عادی رفتار کنه یا بره دارو مصرف کنه! این خانواده دیوونش میکنن

دختر خاله من بعد از 4 سال تازه داره رو پا میشه و از کابوس و حمله های عصبی فاصله میگیره، اونوقت اینا بعد از دو ماه میخوان خواهرش با زندگی نابود شدش  با دوتا بچه کنار بیاد!

اگر خواهر یا برادر مجرد دارید که فعلا اصلا به طلاق فکر نکنید!

من یبار قهر رفتم خونه بابام بعد از یک ماه، یکی از فامیلا وقتی رفتارای مامان و خواهرمو که متأهله  رو دید بهم گفت با شوهرت بساز، اینا روانیت میکنن، منم برگشتم خونم چون راست میگفت!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست.خونواده ام از یه جایی به بعدغریبه میشن برا ادم. مخصوصا چنین شرایطی

شما نمیدونی با دختر خالم چکار کردن خانوادش! از تنبلیش میگفتن، گفتم چیزایی که این دید از شوهرش اگر شماها میدیدید خودکشی میکردید! مثل یه جنازه میافتاد روی تخت و مدام به خودکشی فکر میکرد! ول هیچکس درکش نمیکرد! آخرشم فامیل میگفتن شوهرشم حق داشت بنده خدا! در حالی که شوهرش یه مریض جنسی بود که به خواهرای خودش نظر داشت  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم