2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانته

138 بازدید | 8 پست

سلام خانما 

من  ۴ساله با یه پسری دوستم خیلیم دوسش دارم خیلیم دوسم داره و این و از اخلاق و همه ی کاراش فهمیدم خیلی هم با احترام 

ولی تقریبا تابستون نمی دونم بخاطر اون همستر اونا  رمز تلگرامم و بهش دادم تا برام درستش کنه که شماره هاش اومد رو گوشیم 

همینطور که نگاه میکردم شماره ی یه زنی و دیدم گفتم این چیه گفت نمیدونم ازکجا اومده بخاطر دعوایی که پشت گوشی کردیم گوشیمو شکستم از بس ناراحت بودم از اون موقع هی بعضی موقع ها یادم میاد ازش میپرسم میگه نمی دونم بنظرتون چکار کنم میخوام بدونم قضیه برام روشن بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه قرارتون یهو بگو من بهت اعتماد دارم ولی از وقتی اون شماره رو دیدم شک به جونم افتاده لطفا گوشیتو بده چک کنم تا خیالم بابت انتخابم راحت شه وقتی گرفتی برو تلگرامو روبیکاشو چک کن و اینکه اگه بهونه اورد یعنی ی چی بارشه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

تو این ۴ سال بایست شناخته باشین چه آدمیهبا یه شماره بدون اسم بیخود ذهنتون رو مشغول نکنین

میشناسم خیلی خوب میشناسم اینم بگم که دختر خاله پسر خاله هستیم خاتواده هامون صمیمین خودمون خیلی جاها  با همیم هیچ وقت هیچ چیز ندیدم اینو دیدم دیگه مغزم داغون شده 

تو یه قرارتون یهو بگو من بهت اعتماد دارم ولی از وقتی اون شماره رو دیدم شک به جونم افتاده لطفا گوشیتو ...

همیشه که گوشیش دستمه چون فامیل نزدیکیم ن بخاطر چک کردن 

هیچ وقت چیزی ندیدم 

اینستاشو داشتم تلگرامشو داشتم همین یه بار اینو دیدم 

تو یه قرارتون یهو بگو من بهت اعتماد دارم ولی از وقتی اون شماره رو دیدم شک به جونم افتاده لطفا گوشیتو ...

راه حل خوبیه واقعا👍

اگه براش مهم باشین و ریگی نداشته باشه خدانکرده

خودش پیش قدم میشه میگه بفرما این شمارش ببر هر کاری خاستی بکن

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!