2777
2789
عنوان

بچه‌ها امروز چیکار کردین کجا رفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 83 پست

نمایشگاه کتاب

امامزاده

رستوران

خواب

الان هم در خدمت نی نی سایت

بسم الله الرحمن الرحیم.و ان یکادالذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لماسمعواالذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن ازدیشب کلی مهربون بود(ازعجایبه)😐

امروزم نهارمنوبردرستوران سنتی خارج شهر جاتون سبز

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

رفتیم وزرا و هیچی نبردیم😔😔

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

هیچی یکم غصه خوردم که پریود شدم...

یکم خوابیدم..یکم نی نی سایت... بقیه ش هم فکر و خیال ...روزهام فرقی با روزهای دیگه نداره تا وقتی بچه نباشه 

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 

بنام خدا 

طوفان ما رو در نوردید ، رفتم حموم ، گشت و گذار تو آشپزخونه ، ناهار آبگوشت که لب نزدم ، جست و خیز در رخت خواب ، مشاهده ناقص فیلم مزخرف شبکه یک ، و گیس و گیس کشی با شارژر که نتونسته دو روزه درصد😤😤باطری رو به صد برسونه . 

این بود انشای من .😯

پایان 😐

هیچ  

امروز شاید دلگیرترین روز زندگیم بود

دو سه روزه با شوهرم بیخودی قهریم سر هیچی

کل روز خونه بودم

گریه هم کردم

در صورتی که میتونستیم کلی خوش بگذرونیم

پشیمونم

اه