2777
2789
عنوان

راهکار میخوام برا پس انداز کردن

2419 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.من شاغلم ماهی دو و پونصد حقوقمه.خرج خونه با منه چون شوهرم بیکاره.ماهی پونصد اجاره خونمونه و تا سرماه تقریبا هیچی از حقوقم نمیمونه و هیچی پس انداز ندارم.لطفا بگید چه جوری میتونم مدیریت کنم که بتونم ماهانه پس انداز کنم 

اول بیکاریه اونو حل کن. پول خودبخود پس انداز میشه بعدش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید عنوان میزدید چطور شوهرمو بفرستم سرکار؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

به جای  فکر کردن به 

پس انداز ه فکر این باش شوهرت بره سرکار

چجوری میتونی مرد بیکار رو تحمل کنی؟؟؟

حتی شده پیک موتوری بشه دستفروش بشه

ولی باید نون حلال بیاره و خونه نشین نباشه

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢

منم حقوقمون همینقدر بود چند سال پس انداز نداشتم 

تنها کاری که کردم.اومدم وامهای خونگی گرفتم .مجبور بودم پرداخت کنم .وامی که برنده شم خودش پس اندازم شد الان سه سالی هست اینکارو میکنم خدارو شکر کلی پس انداز کردیم