2777
2789

درود بر همگی خانومااا و مامانای نی نی سایتی عزیزااا  عیدتون مباررک و روزتون نیک 

الهی که همگی سلامت باشید و از ته دل شاد باشید  و زندگی به کامتون شیرین باشه همیییشه . الهی آمین.

خانوم جون ها  من میخوام برای مامانیم قابلمه تکی کوچیک بخرم قابلمه قدیمی یدونه داره  خوب نیس خیلی کارکرده وقتی شعله بهش میرسه بوی دودی سردرد آوری ازش میاد به مشامم ، میخوام اونو عوض کنم، نظرتون چیه؟

مارك تفال و برایتون عالیه فکر كنم 100 تومن اینا باشه ولی فرق می كنه یه سرچ بكنی دستت میاد

سلام ممرسی ممنون عزیزی دست گلت درد ننکنه ممرسی خانومی حتما میبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها کارال گرونه؟؟

نمیدونم ولی ظاهر اینطور که خانوما دیگه پست گذاشتن گرون نیس. قیمتش بخاطر جدید بودنش که تو بازار ازش نیس و تولید جدید ایرانه شاید بالاست.