2777
2789
عنوان

حتی دهه نودیا هم ازدواج کردن 😅

1298 بازدید | 107 پست

من موندم ترشیذم تازه بچه هم دارن من شغلم دکتر قلیه درآمدم خوبه وضع مالیم خوبه چهره و غیافم خوبه همه ازم تعریف میکنن اما نمیدونم چرا یدونه خاستگار هم ندارم 😅😅😅

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

چون دکتر قلبی

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فکر می‌کنن دکتری کسی و قبول نمیکنی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بیخیال بابا

چ خبره تو ازدواج

همین ک دغدغه خاهر شوهر مادر شوهر

واس یلدا کجا بریم چی بپوشم ندارم

هندونه بازی را بندازم

راضیم از خودم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دهه ۹۰ ای؟؟؟ ازدواج؟؟؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تو ک دکتر قلبی شوهر به چه کارت میاد بزار به ما فقیر فقرا برسه یه دونه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چه ربطی داشت 😅😅

دکتر قلب ی سطح بالایی و چون بیشتر مردم سطح پایینن بیخیال خواستگاری میشن

شاید کسی هم عاشقت شدم و به همین خاطر پا پیش نگذاشته

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻