2777
2789

ی چند سری هم‌گفت کمامانت ب همه میگه بعد اون حرفو ب مامانم میگه 

از حرفش بدم‌میاد چی جوابشو بدم‌ک نگه 

یا میگه  ب کسی نگی 

با خنده بگو وقتی اعتماد نداری به من نگو ممکنه جایی بگم 

بهتره پیش خودت بمونه 

حالا مامانت دهن لق هست یا خالت توهمشو داره؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خنده بگو وقتی اعتماد نداری به من نگو ممکنه جایی بگم بهتره پیش خودت بمونه حالا مامانت دهن لق هست ی ...

اونطوری هم نیست 

احساس میکنم زیرپوستی داره من ومامانمو باهم بدمیکنه 

اونطوری هم نیست احساس میکنم زیرپوستی داره من ومامانمو باهم بدمیکنه

پس گوش نده به حرفاش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هروقت غم داره زنگ میزنه ۱ساعت وقتمو میگیره ک شوهرم چ کارکرد بچم چ کارکرد حالا شاده یادش ازمن نمیاد

اکثراً همین شدن آدم را پر میکنند تا خودشون خالی بشن 

حالا ساعت تنگ تو پیداشون هم نیست 

آی چقدر گل گفتیچ کارکنم دیگه زنگ نزنه

بگو الان کار دارم بعد زنگ میزنم 

هربار بهانه تراشی خودش بیخیال میشه