2777
2789

ی بار رفته بودم اصفهان برگشتنی هنوز ۱۰ کیلومتری فاصله نگرفتن بودنم  که ی خانم دقیقاً جلوی ماشینمـ از جاده منحرف شد. فکر کردم پیچید خاکی اما وقتی نگاه کردم دیدم جاده خاکی ای هم نیست .با سرعت تو بیابون دو طرف خاکریز از وسطشون ی جای خالی اندازه ی همون ماشین بود

خدایا پرواز کرد . خدا بهش رحم کرد که اون نقطه ارتفاع خاک بر کمتر از جاهای دیگه بود. اما چپ هم‌ نکرد.

دراش قفل . همه چیزاش پاشید بیرون . دراش قفل شده . طفلکی زنه .

نشسته بود بیرون اچلباسلش خاکی 

پرسیدم چی شد ؛

گفت ماشین عقب چراغش روشن بوده چشام تار شده . 

ماشینی ندیدم که چراغش روشن بوده باشه.

کاربر آقا

بله همین دیروز 

توی جاده خلخال برف و بوران شدید 

با وجود اینکه زنجیر چرخ بسته بودیم قشنگ یه دور کامل چرخیدیم کنار کوه ماشین کج شد 

فقط میگفتم یا حسین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سه ماه پیش یه مادر و بچه داشتن جلومون میرفتن منم داشتم با شوهرم میحرفیدم یهو به شوهرم گفتم این خانومه چرا انقد فرمونو میپیچونه اینور اونور فک کنم بلد نبس شوهرمم گف اره منم گفتم خطرناکه ازش فاصله بگیر یا برو جلو یا سرعتو کم کن

جاده کوهستانی موقعیت سبقت نبود پنج دقیقه بعد یهو خانومه با سرعت رف سمت گاردریل بعد فرمونوپبچید ک نخوره بهش لیز خورد رف سمت کوه خورد به کوه چپ شد و چن تا ملق زد اومد سمت ما ینی با فاصله میلی متری ردش کردیم خدا بهمون رحم کرد حالا تو جاده هم هبچکس نبود چون ما و اونا شوهرم رف جلوتر وایساد پیاده شد رف سمتشون کمک کرد درشون اورد بیرون از ماشین فاصله بگیرن منم زنگ زدم اورژانس به سختی ادرسمونو پیدا کردن اومدن

من بعد اینهمه مدت هیچوقت صحنه از جلو چشمم نمیره 

خدا خبلی بهشون رحم کرد 

خانومه پیادع شد گریه میکرد مبگف شوهرم گف نرو بلد نیسی برونی من گوش ندادم بفهمه منو میکشه

تو خرید بازار دوتا بچه دست مادرهاشونو ول کرده بودن و دویدن تو خیابون و ماشینا متاسفانه سرعتشون خیلی زیاد بود💔

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خودم با کامیون تصادف کردم، اون لحظه گفتم دیگه تموم شدی داشتم به راننده کامیون نگاه میکردم ولی هیچیم نشد وقتی اومدم از ماشین بیرون فقط شیشه می‌ریخت ازم 

داداشم هم روز عقدش از محضر چپ کرد خیلی بد بود ولی اونم سالم بودن فقط خیلی خاطره بدی شد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍