2777
2789

سلام خانوما میخام برا جشن یلدای مدرسه دخترم ژله ب اندازه ۲۲نفر درست کنم تو چ ظرفی بذارم ک هم اقتصادی باشه هم شیک ممنون میشم اگ ایده دارین درمیون بذارید 

باید یه بار مصرف بخری دیگه  ،از این ظروف سفت که حالا مثلا شکل قلب باشه لیوانش یا جام  ژِله قرمز توش قشنگ میشه،ولی خب نسب به یه بار مصرف معمولی گرونتره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی خورده شیشه درست کنی توی گوگل بزن میاره،یا اینکه رنگین کمانی درست کنی (اهل ژله نیستم قیمت رو نمیدونم)یا اینکه ظرف قالب تک نفره بگیری یا توی لیوان یکبار مصرف درست کنی ،با اسمارتیس و پاستیل و دراژه و این شکلاتای قالبی هم تزیین کن جالب در میاد،میتونی قالبی درست کنی که مثلا مربعی تک نفره در بیاری،یا یه ظرف بزرگ درست کن اونجا بگو دخترت به معلمشون بگه که برش بزنه براشون اینجور از همه اقتصادی تره ،و اینکه چون خوراکیا زیاد میشه معمولا اونقد نمیخورن