2777
2789

پدرشوهرم خیلی دوسم داشت. از وقتی پسرم بدنیا اومده دوس داشت اسم قرآنی بذاریم. ولی منو شوهرم با توافق همدیگه اسم جدید گذاشتیم. پدرشوهرم هرچی دلش میخواد بچمو صدا میزنه اعصابمو خورد کرده. یبارم آروم زیر لب گفت این چه اسماییه ک میذارید. امروز تولدم بود اصلا و ابدا زنگ نزد تبریک بگه. با اینکه تولد شوهرم ۵ روز پیش بود بهش زنگ زد تبریک گفت. خیلی دوسش دارم خیلی احترامشو دارم نمیدونم چرا یهو اینطوری شد. چون بخاطر اینکه اسم پسرمو چیزی ک دلم خواسته گذاشتم؟

نه عادی رفتار کن خودش خوب میشه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک بگو بهش

بگو من شما رو دوست دارم

اسم مهم نیست اخلاقتونو قرانی کنین اسلام همچین رفتاری رو نمی پسنده.

پیامبر گفته نام نیک برای بچه بذارید نه عربی

بگو با این کار شما من از اسلام زده میشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا