2777
2789

امروز بعد یکماه از اینکه نامزدیم بهم خورد رفتم اینستا دیدم استوری گذاشته و دختر فالو کرده یجورایی انگار من براش مهم نبودم چطور میتونه درست منم خودم رو جمع و جور کردم ولی امروز با دیدن انستاش دوباره داغون شدم شکستم تو این یکماه هر کی بهم گفت گفتم خوبم لبخند زدم ولی از درون دارم آب میشم دیگه خوشحال نیستم اصلا حالم امروز داغون شد با ۱۹ سال سن انگار دارم پیر میشم گفتم بعد یکماه فراموش میشه ولی نشد امروزم که اینجوری پس کی حالم کامل خوب میشه لعنت به این روزگار لعنت به آدما😞

با ۱۹ سال وقتی به فکر پسر باشی نه خودت همین میشه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

به خدا توکل کن شاید این ادم مناسب زندگی نبوده بعدا خوب بود طلاق میگرفتی؟ یا بچه  داشتی خوب  بود ؟

اونموقع میگفتی کاش  تو نامزدی میفهمیدم  

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا توکل کن شاید این ادم مناسب زندگی نبوده بعدا خوب بود طلاق میگرفتی؟ یا بچه داشتی خوب بود ؟اون ...

خوب چرا باهاش آشنا شدم چرا دقیق روزی که گفتم دوسش دارم روز نامزدی باید بزنه بهم بره بخدا خیلی حس بدیه که حلقه نامزدیت انتخاب کنی ولی همون موقع بخوره بهم 

عزیزم میدونم سخته تجربش کردم 

اما همه چیز تو دنیا موقتیه مگ اولش نمیدونستی ک احتمالش هست از دستش بدی 

به خودت فرصت سوگواری بده میخوای گریه کنی راحت گریه کن تبدیل به درد میشه اگه راحت سوگواری نکنی 

عزیزم میدونم سخته تجربش کردم اما همه چیز تو دنیا موقتیه مگ اولش نمیدونستی ک احتمالش هست از دستش بدی ...

من اون موقع نمی‌دونستم اگر از دستش بدم آنقدر درد میکشم ولی نامزدی بهم زد گفتم فوقش یک هفته داغونم الان یک ماه گذشته ولی دارم آب میشم از درون چرا وقتی به یه پسر میگی دوسش داری گریه می‌کنی جلوش غرورت می‌شکنی ولت می‌کنه می‌ره واقعا چرا؟؟؟😞

من اون موقع نمی‌دونستم اگر از دستش بدم آنقدر درد میکشم ولی نامزدی بهم زد گفتم فوقش یک هفته داغونم ال ...

چون شاید به روش نیاری ولی حست بهش منتقل میشه وقتی وابسته باشی طرف مقابل خود به خود حس بدی میگیره ازت 

خب خیلیا هستن تا یک سال همچنان اذیت میشن بابت جدایی طبیعیه 

زمان حلش میکنه 

چون شاید به روش نیاری ولی حست بهش منتقل میشه وقتی وابسته باشی طرف مقابل خود به خود حس بدی میگیره ازت ...

یعنی من ناراحت باشم ناراحتیم به اونم منتقل میشه والا حس میکنم اون اصلا عین خیالش نیست فقط من این وسط داغون شدم

یعنی من ناراحت باشم ناراحتیم به اونم منتقل میشه والا حس میکنم اون اصلا عین خیالش نیست فقط من این وسط ...

ناراحت نه ولی اگ وابسته باشی و ترس از دست دادنشو داشته باشی اره 

بنظرم تجربه شد برات خیلی خودتو اذیت نکن