2777
2789

الان که شما دانشجو هستین چطوره خوبه راضی هستین ؟

میشه حدودا تمام هزینه هایی که برای فرهنگیان یعنی ثبت نام کنکور ، ترمیم و مصاحبه و... پرداخت کردین چقدر بوده ؟

من پشت کنکوری تجربی هستم ولی نمیدونم ثبت نام کنم یا نه 

اره

حقیقتا دانشگاهش زیاد عالی نیس یه سری قوانین سختگیرانه داره و امکانات زیادی نداره شاید خیلیا اذیت بشن ولی مهم بعدشه کسی قرار نیس تا ابد تو دانشگاه بمونه

هرینه هاش یادم نیس چقدر بود ولی زیاد نشد خوب بود

به نظرم ثبتنام کن ضرر نداره

البته اگه علاقه داری 

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش میشه به منم بگین واسه کنکور علاوه بر دفترچه فرهنگیان لازمه کنکور خودمونم بدیم؟ اگه آره چطور درس ...

اره ۱۵ درصد کنکور اصلی تاثیر داره و ۱۰ درصد کنکور فرهنگیان

فرهنگیان منابع زیاد و سختی نداره که نتونی درس خودتو بخونی

ارهحقیقتا دانشگاهش زیاد عالی نیس یه سری قوانین سختگیرانه داره و امکانات زیادی نداره شاید خیلیا اذیت ...

راستش علاقه رو نمی دونم اصلا خیلی سختمه تصمیم بگیرم چه رشته ای برم امسال هم انتخاب رشته هایی که میتونستم برم کم بود و اکثرا بازار کار نداشتن

راستش علاقه رو نمی دونم اصلا خیلی سختمه تصمیم بگیرم چه رشته ای برم امسال هم انتخاب رشته هایی که میتو ...

ببین هر رشته ای بری قطعا با یه سری سختی و مشکلات مواجه میشی باید حتما به رشته ات علاقه داشته باشی که بتونی تحمل کنی