2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که سابقه دیابت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بودید ازدواج می‌کردید باهاشون؟فقط همین مشکل

ببین چیزای دیگه رو در نظر بگیر صرفا برای این بیماری ردش نکن اخلاق رفتار درک شعور خانواده برخورد و رفتار اجتماعی و پول کار خیلی چیزا هست اونارو درش بسنج باید از معقول های تو بالا تر باشه اگه اینجور بود قطعا صرف یک احتمال رد نمیکردم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم در دیابت تیپ 1 بیشتر زمینه ژنتیکی مطرح هست (دیابت کودکی هست به اصطلاح، و از همون بچگی مشخص میشه)، اما دیابت تیپ 2، لایف استایل، ژنتیک، و خیلی عوامل دیگه ای دخیل هستند و از حدود 35، 40 سالگی به بالا بروز پیدا میکنه.قابل پیشگیری هم هست با رژیم غذایی مناسب، ورزش و آزمایشات دوره ای منظم

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

از مادر ب ارث میره ک میگید مادربزرگ مادریش داشته قرارنیس همه داشته باشن که ..خیلی هم سخت نیس سالی یبار یه چکاپ بدن سلامتیشونو چک میکنن نیاز ب نگرانی نیست قندو شیرینی مصرفشو کنترل کنید حتی خودشما .چون راحت ادمو چاق میکنه

❤ متاهل❤

اخه دخترعموم بچش یکسالشه نیاز به انسولین داره

اون دیابت نوع یک هست که از اون سن شروع میشه و خودایمنی هست و ربطی به تغذیه و سبک زندگی نداره. دیابت نوع دو سن های بالاتر ایجاد میشه و با تغذیه ی درست و ورزش میشه ازش پیشگیری کرد.

شما بودید ازدواج می‌کردید باهاشون؟فقط همین مشکل

مشکل حادی نیست که. توی ژنتیک همه ژن یه سری بیماری ها هست. یکی چشمش ضعیفه، یکی مشکل قلبی داره، یکی چربی خونش بالاست. ینی شما خودتون توی خانواده تون هیچ مشکل سلامتی نبوده هیچ وقت؟ یه کم مصرف قند و کربوهیدرات رو کنترل کنن و ورزش هم بکنن هیچ وقت هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد. اونا که انسولین میزنن چون اعتنا نکردن و سبک زندگی خوبی نداشتن.

من پدربزرگم رو بخاطر دیابت از دست دادم ، خیلیم یهویی یهو بعد چند سال انسولین و قرث مصرف کردن قندش زد بالا😔

و مادرم هم درگیر دیابت شده بود یهو قندش زد بالا ، پی درمانش رو گرفتیم خدارو شکر کرمان یه نفر تونست کمک کنه مادرم خوب بشه ، خیلی نگران بودیم😔❤️ الهی خدا حال همرو خوب کنه ، همه بیماران شفا پیدا کنن☘️