2777
2789

اجاق گازم صفحه ای استیله سه تا از شعله هاش نمیدونم چرا وقتی میخوام روشن کنم گازو اون چرخونکو ول میکنم گاز خاموش میشه

باید اون چرخونک و تو دستم بگیرم و فشار بدم اگر یه ساعتم نگه دارم ولی ول میکنم خاموش میشه از چیه

راه حلی دارید بگید امتحان کنم ازشوهرتون بپرسید بی زحمت

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

تاسیساتی نیست ولی تو اینستا دیدم تو اون ولومش هست دستمال کاغذی چپوند که قشنگ شیرش و اون ولوم محکم محکم بهم بچسبن بعد روشن کرد ول کرد اوکی شد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاسیساتی نیست ولی تو اینستا دیدم تو اون ولومش هست دستمال کاغذی چپوند که قشنگ شیرش و اون ولوم محکم مح ...

وایسا امتحان کنم

دوتا کوچیکا روشن میشن فقط سه تاش روشن نمیشه

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

انجام دادم جواب نداد برا من

☹️ندانم😁

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تاسیساتی نیست ولی تو اینستا دیدم تو اون ولومش هست دستمال کاغذی چپوند که قشنگ شیرش و اون ولوم محکم مح ...

نشد😭😭😭

وایسا امتحان کنمدوتا کوچیکا روشن میشن فقط سه تاش روشن نمیشه

برا بابام اینام اینجور شده درست نشد من این طرفند و اینستا دیدم هنوز امتحان نکردم

نشد😭😭😭

ایده دیگه نپارم🙁باید تعمیر کار بیاری