2777
2789
عنوان

مادددددر شوووهههههر

403 بازدید | 19 پست

سلام خانومای گلم. تو رو خدا بگید من چطوری حال این مادرشوهرمو خیلی مودبانه بگیرم.اونایی که واردن بگن لطفا. آخه هر هفته زنگ میزنه میگه بچه میخوام برام بیار.هر وقت میبینه میگه بچه میخوام .خیییلی بی شخصیته با اینکه همیشه بهش گفتم الان آمادگیشو نداریم در ضمن هر وقت من و باباش تصمیم گرفتیم بچه دار هم میشیم عجله نکنین.باااااز گوشش بدهکار نیست دیگه نمیدونم چطوری حالیش کنم که ربطی به اون نداره این مسئله

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

خب حساس نشو نوه دوست داره دیگ

چندساله ازدواج کردی

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دست من که نیس دست پسرته اونم الان نمیخواد والا تو خصوصی ترین مسائلم خودشونو نخود میکنن عین پدر شوهر من دیوونمون کرد بسکه گفت نوه نوه اخرشم من پسرشو انداختم جلو گفتم پسرتون نمیخواد منم که مریم مقدس نیستم تنهایی بتونم بچه بیارم

وای خدااااا

مادرشوهر من خیلی زن خوبیه ولی یه بار تازه عروسی کرده بودیم بهم گفت دوس دارم شما ۴تا بچه بیارین دوتا دختر دوتا پسر!!! نوه زیاد داشته باشم!

منم نه گذاشتم نه برداشتم با خنده گفتم مادر جون خودت اون زمان قشنگ به اندامت فکر کردی و یه دختر و یه پسر فقط آوردی بعد تو این زمان از من ۴تا بچه میخوای تازه جنسیتاشونم تعین میکنی؟

اگه دلتون نوه زیاد میخواد به دخترتون بگین اینکارو کنه فداتون بشم!!!!

اونم خندید و بعد از اون هییییچوقت در مورد بچه باهام حرف نزد😆

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
خب حساس نشو نوه دوست داره دیگ چندساله ازدواج کردی

۳ ساله ازدواج کردم.باور کن از همون اول فقط میگه بچه بچه.میخواد حرص منو دربیاره برم با شوهرم دعوا کنم

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
وای خدااااا مادرشوهر من خیلی زن خوبیه ولی یه بار تازه عروسی کرده بودیم بهم گفت دوس دارم شما ۴تا بچه ...

بخدااااااا منم گفتم دقیق عین همینو.اما مادرشوهر من انقدر پررو تشریف داره که انگار نه انگار تو حرف بهش میندازی باز کار خودشو میکنه .فقط تو میمونی و سوزش جیگرت

۳ ساله ازدواج کردم.باور کن از همون اول فقط میگه بچه بچه.میخواد حرص منو دربیاره برم با شوهرم دعوا کنم

منم 6 سال ازدواج کردم 

مادر شوهرمنم اونقدر گفت بچه هیچی نمیگفتم فقط میخندیدم الان دیگه هیچی نمیگه  

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏