2777
2789
عنوان

یک ماه پریود

215 بازدید | 13 پست

یک ماهه پریودم

این وسط یروز پاک شدم و دوباره پریود شدم

الان نمیدونم چیکار کنم واقعا

دکتر بهم قرص اهن داد ولی بیشتر شد خونریزی

الانم ک کمر و رحمم دررررد میکنه🥲

چیکار کنم امروز که مطب بسته هست و منم خابگاهم🤦‍♀️

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

برا کمتر شدن پریودی اسیدمفنامیک من خوردم چند بار

دوبار خوردم اتفاقی نیوفتاده🤦‍♀️

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ناشتا گل همیشه بهار دم کن و بخور و عصرها هم فوفل بشکن چند تا تیکه بشه بعد دم کن و بخور یه کم دبش هست تا 3روز انجام بده ولی سر یه ساعت معینی من که انجام دادم تمام شد امیدوارم برای شما هم جواب بده 

ال دی بخور مامان منم قطع نمیشد یه ماه خورد میزون شد

خب الان یماهه پریودم بخورم؟ 

قطع میشه؟ 

چون میگن قرصو نخوری باز شروع میشه خونریزی

صبح ناشتا گل همیشه بهار دم کن و بخور و عصرها هم فوفل بشکن چند تا تیکه بشه بعد دم کن و بخور یه کم دبش ...

قرص اهن ففول از اون کپسولیا دارم🥲

گرمیجات نخور حتما برو دکتر

اره باید برم

خداکنه عصر باز کنه

دیگ از درد حتی نمیتونم راه برم

فعلا قطعش کن نخور دارو گیاهی بخور خودت و نجات بده

هعییی

راه هام بسته هست نمیتونم برم خونمون 

اینجا تو خابگاه دارم نابود میشم🤦‍♀️

هعیییراه هام بسته هست نمیتونم برم خونمون اینجا تو خابگاه دارم نابود میشم🤦‍♀️

کلا وقتی از خونه دور میشی قبلش زنجبیل .دارچین .آویشن .فوفل .قرص کمر اینجور چیزها با خودت ببر به هر حال موفق باشی