2777
2789
عنوان

کسایی که گربه چنگشون زده بیان

120 بازدید | 19 پست

من پریروز گربه چنگم زد و یکم خون اومد 

همونجا با آب و صابون شستم 

دیروز رفتم واکسن هاری زدم 

واکسن کزازم قبلا زدم 

بنظرتون ممکنه خطرناک باشه؟ 

یکم میترسم و استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ۲۱ سال گربه دارم هیچیم نمیشه خیالت راحت

این گربه خیابونی بود خواب بود نزدیکش شدم منو چنگ زد 

تو این گوگل کوفتی ام که تا میزنی بدترین چیزارو میاره

این گربه خیابونی بود خواب بود نزدیکش شدم منو چنگ زد تو این گوگل کوفتی ام که تا میزنی بدترین چیزارو م ...

منم اتفاق افتاده هیچی نمیشه چرا نزدیک شدی بیچاره ترسیده چون خیلی مردم اذیت میکنن از خودش دفاع کرده بهش غذا دادی؟

منم اتفاق افتاده هیچی نمیشه چرا نزدیک شدی بیچاره ترسیده چون خیلی مردم اذیت میکنن از خودش دفاع کرده ب ...

نه بهش غذا ندادم 

میخواستم نازش کنم اما فک کنم چون در حال استراحت بود عصبانی شد چنگم زد 

منم اتفاق افتاده هیچی نمیشه چرا نزدیک شدی بیچاره ترسیده چون خیلی مردم اذیت میکنن از خودش دفاع کرده ب ...

من خودمم قبلا گربه زیاد چنگم زده اما اصلا نمیدونستم ممکنه خطرناک باشه 

این سری زدم تو گوگل یک چیزایی اورد سرم داره سوت میکشه  

نه بهش غذا ندادم میخواستم نازش کنم اما فک کنم چون در حال استراحت بود عصبانی شد چنگم زد

اخه گربه بیرون از خونه رو نمیشه ناز کرد چون شما رو نمیشناسه فک میکنه میخای کتکش بزنی و غریزه میگه حمله کنه و اینکه خواهرم از این به بعد فقط به حیوانات بیرون غذا و اب بده به طعام احتیاج دارن نه ناز کردن یا درمان چون گرسنه هستن ناز کشیدن براچیشونه طفلکی من هروقت بیرون میرم ینی بیشتر وقتا غذا تو کیفم میزارم گربه یا سگ میبینم غذا میزارم یا کنار سطل زباله غذا میزارم اما به حیوان دست نمیزنم چون اگه دستی بشه حیوان بیرون به همه اعتماد میکنه و ممکنه یه نفر کتکش بزنه

اخه گربه بیرون از خونه رو نمیشه ناز کرد چون شما رو نمیشناسه فک میکنه میخای کتکش بزنی و غریزه میگه حم ...

تخم مرغ سیب زمینی ماکارونی مرغ ضایعات مرغ جگر سنگدان خورش برنج ابگوشت ترید شده گوشت نخود اینارو تو ظرف یا پلاستیک همراه داشته باش حتی کوکو کتلت