2777
2789
عنوان

به دوست پسرم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 56 پست
۳۵ سالشه ولی اصلا بهش نمیخوره به ۲۹ اینا میخوره

بحث سر فیس و قیافه نیست. ببین شما 19 سالته دوست داری زنگ بزنی بقول خودت شوق و ذوق داری ولی اون تو این سن یک دهم تو این ذوق رو نداره. 

خودت هم به سن اون برسی نی بینی حوصله تلفن بازی رو دیگه نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بهم خورد خیلی چندشه با کسی اندازه پدرت رابطه داری🤢

میگ سه ساله باهاشه😐🤣

بعد یارو ۳۵ سالشه باید بچش زیر بغلش باشه 

هنور اینو نگرفته

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

ی بار زن گرفته طلاق گرفته

الان ادم رقبت نمیکنه با مجرد دوست بشه تو چجوری بایه مرد مطلقه دوست شدی بهش اعتماد داری اون اگه لیاقت اولی نگه میداشت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چطور پس خانوادت درجریاننینی اجازه دادن فقط با یه مرد ۳۵ساله دوست باشی؟؟؟

خوب عزیزم به سن نیست ۳۵ سالش ولی مثل ی پسر ۲۵ سالع شوق ذوق رابطه رو داری و خیلی پخته تره

آویزونی یه کم نچسب تا به اونم فضا بدی بهت نزدیک شه

آویزونی نیست این اختلاف سنه که خودش رو نشون میده الان به یه آدم 35 ساله بگی زنگ زدم بهت حالت رو بپرسم یه کم بی معنیه. اونم تو طول روز. ولی برای 19 ساله نشونه عشقه. 

😂😂😂😂 نمیخوام بگیره

بعد ک حسرت زندگی هم سن و سالات خوردی

همه عروسی گرفتن تو با این بزبچه ای

بعد بیا تاپیک بزن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...