2777
2789
عنوان

خرید گهوارهء چوبی نوزاد

371 بازدید | 14 پست

سلام ... جایی رو میشناسید توی تهران که گهوارهء چوبی با ست رختخوابش قیمت مناسب داشته باشه؟؟ همه جا 800 تومن 900 تومنه فقطم تا 1/5 میشه استفاده کنه

خدایا امیدم فقط به خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گهواره کارتو سخت میکنه بچه بدون تکون دادن نمیخوابه

من واسه بچه اولم گرفتم عادت کرده بود بدون تکون دادن نمیخوابید جایی میرفتم برام سخت بود، واسه دومی گهواره رو جمع کردم انقد راحت شدم 

منم میخوام یجا اینترنتی دیدم 594تومن نمیدونم سفارش بدم یا نه اخه اینجا نهصد تومنه

منم دیدم 749 تومن ارزون ترینش ولی لامصب خیلی خوشگله آدم وسوسه میشه 

خدایا امیدم فقط به خودته
حتما باید چوبی باشه من فلزی گرفتم 90 تومن البته 3 سال پیش اون مدل الان شده باشه 150 تومن.

آره چوبی خیلی خوشگله ... با سرویس خوابشه ... طرح گهوارش عثمانیه خیلی عشقه 😊

خدایا امیدم فقط به خودته
خوب گهواره زیاد آدم استفاده نداره شاید هم بچه اصلا داخلش نخواب آدم اینقدر هزینه کنه 

امروز با بچه ها حرف میزدم کلا تصمیم گرفتم نگیرم ... یدفه یه سالش شد و اگه خونمو عوض کردم دو خواب بود براش سرویس خواب میگیرم 

خدایا امیدم فقط به خودته

من موافق گهواره چوبی و حصیری هستم. واسه پسرم  یه کهواره حصیری خریدیم که واقعا راضی بودم! نسبت به قيمتش خيلي خوبه! از صفحه اینستاگرام پیدا کردمش. صفحش تو اینستا 

http://instagram.com/naturlifestyle

حرکت گهواره ای داره و بچه راحت میخوابه.من  پسرم رو تا هفت ماهگی کنار تخت خودم داخل گهواره میخوابوندم. واسه خونه های کوچیک‌عالیه!ًچون خیلی کمجاست و به راحتی هم میتونی ببری این ور و اونور😊