2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی به طلاق فکر میکنم

164 بازدید | 17 پست

سلام من 27 سالمه 7ساله ازدواج کردم یه پسر سه ساله دارم. شوهرم یه آدم به شدت کم حرفو حوصله سر بره. از اول ازش خوشم نیومد با وجود مخالفت من به زور شوهرم دادن. دوران عقد اصلا بهم زنگ نمیزد پیام نمیداد و هر دفعه منو میدید فقط رابطه میخواست منم آدم گرمی بودم ولی به مرور حس کردم منو فقط برای رابطه دوست داره برای همین سرد شدم بعد بدنیا اومدن پسرم سردتر شدم ولی بازم اکثر اوقات که رابطه میخواست نه نمیگفتم. ولی اگه یه بار نه میگفتن اخلاقش گند میشد ادامه پایین میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا بی دلیل قهر میکنه بامن یه کلمه حرف نمیزنه سر چیز الکی 4روز بامن حرف نزد الکی بهم گیر میده و من دیگه واقعا حسی بهش ندارم حس میکنم زندگیم داره نابود میشه اگه طلاقم بگیرم به هیچ وجه خونه پدرومادر نمیرم چون اصلا نمیتونم اخلاقشنو تحمل کنم. نمیدونم به خاطر بچم بسازم یا جدا شم 

جدیدا هرکی میخاد طلاق بگیره میگن ب زور دادن منو عزیزم ۲۰ سالت بود ۱۰ سالت نبوده ک بزننت بگن بله بگو

شما جای من نیستی وقتی مامانم فهمیدم من با کسی دوست بودم که یه ساله کات کردم به زور شوهرم داد چون بد میدونست دوستی رو 

شما جای من نیستی وقتی مامانم فهمیدم من با کسی دوست بودم که یه ساله کات کردم به زور شوهرم داد چون بد ...

با همسرت حرف بزن 

خودت رو اراسته کن غذا بپز سعی کن خوبی هاشو ببینی 

از بدی ها بگذر 

من از خدا میخام ی پسر شبی شوهرم بهم بده و تو داریش خدارو شکر کن ناشکری نکن

💪❤️‍🔥

با همسرت حرف بزن خودت رو اراسته کن غذا بپز سعی کن خوبی هاشو ببینی از بدی ها بگذر من از خدا میخام ی پ ...

من همش پشیمونم همسر من اصلا پدر خوبی هم نیست به بچه توجه نمیکنه براش وقت نمیزاره من پشیمونم که همچین پدری برای بچم انتخاب کردم